Om mig

 

 Måns kiropraktik och massage på Skinmedical.

 Jag hälsar gamla och nya kunder hjärtligt välkomna till mig på Skinmedical på Kommendörsgatan 15 (vägkorsningen Nybrogatan/Kommendörsgatan).

I 18 år har jag arbetat på Sturebadet.

Nu jobbar jag på Skinmedical.

Ända sedan 1995, då jag gick min första massagekurs, har jag haft ett brinnande intresse för massage och jag har hela tiden haft ett stort intresse av att lära mig nya tekniker och metoder och har även utvecklat min egen metod. För att man som terapeut inte själv ska få skador så är det mycket viktigt med en bra arbetsmetod. Jag använder mig oftast av massagetekniker där jag använder underarmarna. Det är väldigt behagligt och behandlingen kan vara både djup eller mjuk efter kundens önskemål.

Utbildning

Jag är utbildad massör och massageterapeut från Axelsons.
År 2000 kände jag att jag ville skaffa mig en högskoleutbildning och läste till kiropraktor på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan och jag tog min examen 2005 och 2008 blev jag legitimerad kiropraktor.
Jag har även läst på Naprapathögskolan i tre terminer och utbildat mig till Spa-terapeut på Kerstin Florian.
Som kiropraktor kan man behandla både muskler och leder och metoderna som används är kiropraktisk mjukdelsbehandling som massage, muskeltöjning och triggerpunktsbehandling eller kiropraktisk ledbehandling som mobilisering och manipulation. Den behandlingsmetod som passar mig bäst att jobba med är kiropraktisk mjukdelsbehandling men jag erbjuder även ledbehandlingar.

Hjärtligt välkommen!

Med vänlig hälsning

Måns Linderoth

Leg. Kiropraktor

Diplomerad Massageterapeut

Diplomerad Spa-tearapeut